Lovely Flash templates from TemplateMonster!

Gosti su rekli o nama’

 • Ivan i Jelena, Beograd
  Želimo još jednom da Vam se zahvalimo što ste nam ulepšali naš dan na najbolji mogući način svojom profesionalnošću i odnosu prema nama. Sve pohvale! Nadamo se da će slike koje Vam šaljemo uspeti da prenesu makar delić dobre atmosfere i ubediti naše prijatelje da izaberu baš Vas restoran za svoje slavlje. Veliki pozdrav.
 • Robert, Leskovac.
  Želeli bismo ovim putem da vam napišemo par rečenica o utiscima sa naše proslave... Evo i nakon mesec dana, svakodnevno dobijamo pozive naših gostiju sa pozitivnim komentarima o restoranu, usluzi, ambijentu... Prezadovoljni smo organizacijom i saradnjom, svaka naša želja je bila ispunjena. Imali ste razumevanja za sve naše male prohteve i svojim iskustvom učinili da nam taj dan bude jedan od najlepših u životu... Zahvaljujući vama imali smo svadbu iz snova i svima preporučujemo najlepši restoran u gradu!!!
 • Ivana, Bački Jarak
  Ovom prilikom želimo da pohvalimo SVE zaposlene u Pansion restoranu "BEBINAC", koji su svojom prijatnošću, ljubaznošću i prevashodno stručnošću i znanjem, učinili da nam boravak u Leskovcu prodju bez trunke stresa, čak naprotiv sa velikim uživanjem. Bili smo oduševljeni ambijentom, kao i uslugom konobara. Još jednom VELIKO HVALA, želimo Vam još puno uspešnih godina!
 • Predrag, Vranje
  Jos jednom pozdravljam celu ekipu od konobara, kuvara, i ostale, koji su nam pomogli u organizaciji, i boravku naše karnevalske grupe za vreme Karnevala u Leskovcu. Žika je obavio svoj posao na zaista visokom nivou, a za glavnog kordinatora i menadzera Ivana imamo samo reci u superlativu. Nama je bili prelepo !!! Hvala Vam na svemu.